Erbjuder ni transfer eller transport av utrustning?

Vi erbjuder inte transfer eller utrustningstransporter, eftersom persontransport Àr begrÀnsad till taxiverksamhet och ren utrustningstransport krÀver betydande samordning med egen upphÀmtning och lÀmning av gÀster. Dessutom finns det mÄnga fina turer med start och mÄl hÀr pÄ vÄr station. PÄ vÄr hemsida hittar du förslag pÄ resor som strÀcker sig frÄn en dag till tvÄ veckor. Om du vill vara oberoende av förplanerade rutter rekommenderar vi att du lÀgger till en kanotvagn till din bokning. VÄra vagnar Àr av hög kvalitet och vi har specifika storlekar för varje typ av bÄt.

För ytterligare förklaringar eller frÄgor om hÀmtning kan du lÀsa nedanstÄende punkter:

  1. Vi lÄnar inte ut kanotslÀp dÄ vi inte kan övervaka om den anvÀnds varsamt. Vi behöver den bland annat för transport av dyra racingkajaker och mÄste kunna förlita oss pÄ att den alltid fungerar felfritt och trafiksÀkert.
  2. Vi har inga externa leverantörer för transfertjÀnster att rekommendera. För persontransport krÀvs alltid taxilicens, och det finns inga taxibolag som kan transportera kanoter i Dalsland.
  3. Om ni vill transportera utrustningen sjÀlva mÄste det ske pÄ ett sÀtt som Àr bÄde trafiksÀkert och sÀkert för vÄr utrustning. Det gÀller bÄde för transport pÄ biltak och pÄ slÀp (t.ex inga transport pÄ gruskÀrror, dÀr kajakerna ligger baktung pÄ blankt metall).
  4. Kanoterna mÄste ÄterlÀmnas i tid, Àven om ovÀntade hÀndelser intrÀffar (t.ex. dÄligt vÀder).
Mar 25, 2024

Kontakta oss

Hitta du inte det du letar efter? Kontakta oss direkt